Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modder κατάφερε να φτιάξει ένα mini Wii σε μέγεθος τραπουλόχαρτου!

*
Modder κατάφερε να πάρει όλο το hardware ενός Wii και να το εφαρμόσει σε μία μίνι συσκευασία που έχει το μέγεθος τραπουλόχαρτου! Ο modder είναι ο ίδιος που πέρασε ένα NES σε μέγεθος Game Boy και κατασκεύασε και μια μίνι έκδοση του Apple Mac Mini. Το Wii “Short Stack”, όπως το ονομάζει, χωράει όλο το hardware της κονσόλας της Nintendo σε ένα σασί που βγήκε από 3D εκτύπωση και φτάνει σε μέγεθος ένα τραπουλόχαρτο.

Η μίνι αυτή έκδοση έχει το PCB της κονσόλας, την CPU, την GPU, τη RAM και το NAND flash chip, ενώ τα USB, WiFi, Bluetooth chips και τα GameCube controller ports είναι περασμένα σε ένα ξεχωριστό. Μάλιστα, το έχει κάνει να βγάζει εικόνα μέσω HDMI και να υποδέχεται και κάρτες microSD. Όπως είναι λογικό, για να επιτευχθεί ένα τέτοιο μέγεθος έχει αφαιρεθεί το disc drive, ενώ οι υποδοχές για τα GameCube controllers έχουν μεταφερθεί σε εξωτερικό τμήμα που συνδέεται με την κονσόλα μέσω headphone jack και έναν ειδικό αντάπτορα.


Μπορείτε να βρείτε όλα τα σχέδια της mini εκδοχής και πολλές παραπάνω πληροφορίες, στην ειδική σελίδα της στο Github
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*