Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάποιος αγόρασε το πρώτο iPhone (σφραγισμένο) πληρώνοντας 130 χιλιάδες δολάρια σε δημοπρασία!

*
Έχουμε δει κατά καιρούς παλαιότερα αντικείμενα να πωλούνται σε εξωφρενικά υψηλές τιμές, αλλά κάποιος αγόρασε το πρώτο iPhone, σφραγισμένο μέσα στο κουτί του έναντι 130 χιλιάδων δολαρίων! Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από δημοπρασία του οίκου LCG και το προϊόν περιγράφεται πως βρίσκεται σε «φανταστική κατάσταση» χωρίς την παραμικρή φθορά στη συσκευασία και το ίδιο το κουτί του.

Η τιμή του «κλείδωσε» στα 130.027,20 δολάρια και έφτασε τόσο ψηλά γιατί πρόκειται για… συλλεκτικό μοντέλο. Είχε 4GB μνήμη και σταμάτησε η παραγωγή του μόλις 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του, στις 5 Σεπτεμβρίου του 2007. Έκτοτε θεωρείται πολύ σπάνιο κομμάτι και μέχρι και σήμερα έχουν πουληθεί σε δημοπρασίες άλλα δύο ίδια μοντέλα.


Το πρώτο έφτασε τα 190 χιλιάδες δολάρια και το δεύτερο τα 133.435 δολάρια. Το ερώτημα είναι: αν είχατε αυτά τα χρήματα θα αγοράζατε ένα τέτοιο προϊόν; 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*