Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 16 Pro: Η Apple ετοιμάζει μεγάλη αναβάθμιση για την telephoto κάμερα

*
Μια νέα φήμη για τα iPhones του 2024 αφορά το iPhone 16 Pro και πιο συγκεκριμένα την αναβαθμισμένη telephoto κάμερα που φέρεται πως θα έχει. Όπως ακούγεται, τα μοντέλα Pro της επόμενης γενιάς iPhone θα χρησιμοποιούν λεπτότερο και ελαφρύτερο τζαμάκι (molded glass) ως κάλυμμα της telephoto κάμερας, ώστε να επιτυγχάνεται σημαντικά καλύτερο optical zoom magnification.

Το γεγονός ότι μόνο η telephoto κάμερα θα φέρει το νεότερο τζαμάκι, δικαιολογείται από το κόστος, αλλά και από την περιπλοκότητα της παραγωγής του. Αναφορές λένε πως εκπρόσωποι της Apple επισκέφθηκαν τη Hoya - έναν μεγάλο προμηθευτή molded glass – προκειμένου να συζητηθεί μια ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες σχετικά με την telephoto κάμερα του iPhone 16 Pro. Τον περασμένο Ιούλιο εμφανίστηκαν οι πρώτες αναφορές για την υποτιθέμενη Super Telephoto periscope zoom camera, τις οποίες και μπορείτε να διαβάσετε από εδώ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*