Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Caviar έφτιαξε το πιο άσχημο Samsung Galaxy S24 Ultra του σύμπαντος

*
H Caviar ειδικεύεται στις ακριβές εκδόσεις γνωστών smartphones και αυτή τη φορά με το Samsung Galaxy S24 προσπάθησε να προσεγγίσει το look του Cybertruck, αλλά τα πήγε… χάλια. Το αποτέλεσμα του Cyber Samsung Galaxy S24 Ultra είναι μία πλάτη που δείχνει κακόγουστη και είναι σαφώς επηρεασμένη από το πρόσφατο όχημα της Tesla.

Μιλάμε προφανώς για μια από τις πιο ακριβές εκδόσεις του smartphone που μπορείτε να βρείτε (ξεκινάει από τα 8770 δολάρια για την έκδοση των 256GB και φτάνει σχεδόν στα 10 χιλιάρικα για αυτήν με το 1ΤΒ!) και η πλάτη είναι σχεδιασμένη από τιτάνιο. Έχουν κατασκευαστεί μόλις 99 μοντέλα σε όλο τον κόσμο και αν είστε από αυτούς που θέλουν να το αποκτήσουν (δεν ρωτάμε το γιατί), μπορείτε να το κάνετε δικό σας από εδώ.


Αντίστοιχο κακόγουστο σχεδιασμό έχει φτιάξει η Caviar και για το Samsung Galaxy S23. Αν θέλετε δηλαδή να γλιτώσετε και μερικά χρήματα…









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*