Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανακοίνωσε το “Scary Fast” event για τα νέα Mac στα τέλη του μήνα

*
Η Apple ανακοίνωσε ένα ακόμη event της, αυτή τη φορά με τίτλο “Scary Fast” και που προφανώς αφορά τα νέα συστήματα Mac. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και στο όνομά της περιλαμβάνει το “Scary” μιας και είναι και μια μέρα πριν το Halloween. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 03.00 τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου για τη χώρα μας και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αναμένουμε ένα νέο 24ρι iMac και ένα νέο MacBook Pro, το οποίο και θα κυκλοφορήσει σε δύο διαστάσεις, ένα με οθόνη 14 και ένα με οθόνη 16 ιντσών.

Οι νέοι υπολογιστές θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα στο εσωτερικό τους το νέο πανίσχυρο M3 chip της Apple, για να… δικαιολογήσουν και τον τίτλο του event που αφήνει να εννοηθεί πως οι fans θα τρομάξουν από τις επιδόσεις. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.




Η μετάδοση θα γίνει από το επίσημο site της εταιρείας, αλλά και το κανάλι της στο YouTube και μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*