Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Corsair κινείται προς την εξαγορά της προβληματικής Fanatec

*
H Corsair πάει να κάνει μια μεγάλη εξαγορά για να μπει στο χώρο των sim racing αξεσουάρ, βάζοντας στο στόχο την Fanatec που δεν περνάει και τις καλύτερες των ημερών της. Η Corsair ανακοίνωσε τα πλάνα της για την εξαγορά της Endor AG, της μητρικής εταιρείας της Fanatec. Όλα αυτά έρχονται στη δημοσιότητα ένα μήνα μετά την ανακοίνωση νέου CEO  για την Fanatec, μετά από την κάκιστη πορεία του τελευταίου διαστήματος με πολλές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία προϊόντων και στην αποστολή στους καταναλωτές, αλλά και αδυναμία εξυπηρέτησης καταναλωτών.

Η κίνηση της Corsair είναι απόλυτα λογική και βασίζεται στο γεγονός ότι οι μεγάλοι ανταγωνιστές της (Logitech και Turtle Beach) έχουν στα χέρια τους σημαντικά προϊόντα στις κατηγορίες των sim racers, αλλά και στο ότι τα logistics της είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Ένα μεγάλο πρόβλημα της Fanatec, άλλωστε, ήταν πως έχει καταστήματα μόνο σε Ευρώπη και ΗΠΑ, με τους Βρετανούς καταναλωτές να αναγκάζονται να ψάξουν εναλλακτικές λύσεις μέσω διανομέων και σημαντικών καθυστερήσεων.


Αν προχωρήσει επιτυχώς η εξαγορά, η Corsair θα προσπαθήσει πρώτα απ’ όλα να τακτοποιήσει το θέμα των παραδόσεων και του service που έχουν μείνει αμφότερα πολύ πίσω. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*