Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple θα σας επιτρέπει επισκευή του iPhone με μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά

*
H Apple ανακοίνωσε την επέκταση του προγράμματος επισκευής από τους χρήστες με περισσότερες επιλογές για τα iPhone. Αναλυτικά, οι χρήστες θα μπορούν να επισκευάσουν μόνοι τους πλέον το iPhone τους, χρησιμοποιώντας μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω μιας νέας διαδικασίας αξιολόγησης των ανταλλακτικών και όταν ένα γνήσιο μεταχειρισμένο εγκαθίσταται σε ένα διαφορετικό iPhone, αφού ελέγχεται και θα λειτουργεί χωρίς περιορισμούς.

Η διαδικασία αυτή θα αρχίσει να υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα iPhone το φθινόπωρο και θα επεκτείνεται όσο προχωράει ο καιρός. «Η χρήση των γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών θα προσφέρει όλες τις λειτουργίες και την ασφάλεια των επίσημων parts και δεν θα απαιτείται καμία έξτρα παραμετροποίηση», όπως σημειώνει η Apple.


H διαδικασία αυτή θα βοηθήσει τόσο τους χρήστες με γνώσεις πάνω στο θέμα, όσο και τα διάφορα καταστήματα επισκευών στο να προσφέρουν στους χρήστες όσο το δυνατόν καλύτερες και αποδοτικότερες λύσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*