Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται πιο φθηνή expansion card 1ΤΒ για τα Xbox Series

*
Φαίνεται πως η Western Digital φέρνει μια πιο φθηνή expansion card για τις κονσόλες Xbox Series, απαντώντας στις απαιτήσεις των fans που έψαχναν κάτι πιο προσιτό στην αγορά. Το νέο προϊόν εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Best Buy με την ονομασία WD BLACK C50 Expansion Card for Xbox, χωρίς ωστόσο δυνατότητα αγοράς. Η σελίδα που το προσέφερε έχει κατέβει προς το παρόν και ίσως μετράμε αντίστροφα για επίσημες ανακοινώσεις. Η νέα κάρτα θα προσφέρει επέκταση αποθηκευτικού χώρου κατά 1ΤΒ. Υπενθυμίζεται ότι οι σχετικές κάρτες εμφανίστηκαν από τη Seagate στο λανσάρισμα των κονσολών, αλλά το κόστος τους ήταν αρκετά υψηλό. Η «φρέσκια» πρόταση της Western Digital εκτιμάται πως θα πωλείται κοντά στα 180 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*