Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέος SSD από τη WD Black για Steam Deck και Asus ROG Ally

*
H Western Digital φαίνεται θα είναι η επόμενη εταιρία που θα λανσάρει SSD για Steam Deck και Asus ROG Ally. Με κωδική ονομασία WD Black SN770M, ο νέος M.2 2230 SSD της Western Digital έχει το μέγεθος του σκληρού δίσκου των Steam Deck και Asus ROG Ally. Σύμφωνα με την εταιρία, χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο SSD θα μπορείτε να "υπερφορτώσετε τις συμβατές συσκεύες handheld" καθώς η ταχύτητα του φτάνει τα 5150MB/s. Ο SSD θα λανσαριστεί με τρεις επιλογές ανάλογα την χωρητικότητα: Με 512GB, με 1TB και με 2TB.

O WD Black SN770M δεν θα είναι ιδιαίτερα ακριβός (η έκδοση του 1TB θα λανσαριστεί κοντά στα €100 και η έκδοση 2TB στα 200€) ωστόσο υπάρχουν αρκετοί SSD του 1TB που πωλούνται για λιγότερο από €100. Ο SSD της Western Digital έχει όμως καλύτερες ταχύτητες στο read/write σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές κάτι που δικαιολογεί την διαφορά τιμής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*