Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν ημερομηνία και τοποθεσία για το Samsung Galaxy Unpacked των Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6

*
Η Samsung μετράει αντίστροφα για το επόμενο Samsung Galaxy Unpacked Event που θα αποκαλύψει τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και μάλλον μάθαμε την τοποθεσία και την ημερομηνία. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα SamMobile (που ειδικεύεται στα θέματα Samsung), το επόμενο event θα διεξαχθεί στις 10 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως αν επιβεβαιωθεί, σύντομα θα αρχίσουμε να βλέπουμε πιο συγκεκριμένες διαρροές για τα δύο smartphones.

Στο event αναμένεται ακόμη να δούμε τα Samsung Galaxy Ring, το Galaxy Watch 7 και τα Galaxy Buds 3. Σε ό,τι αφορά την τοποθεσία του event, αυτή φαίνεται πως θα είναι στην πόλη του Παρισίου. Η επιλογή δεν είναι τυχαία, αφού στο Παρίσι θα διεξαχθούν και οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες και η Samsung είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς.


Η εκδήλωση θα γίνει με κόσμο, ενώ θα μεταδοθεί και μέσω live streaming από τα social media και το site της κορεατικής εταιρείας. Περισσότερα, ελπίζουμε να έχουμε το επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*