Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύπτεται τις επόμενες ώρες το ASUS ROG Ally 2!

*
Το ASUS ROG Ally κυκλοφόρησε στις 13 Ιουνίου του 2023 και φαίνεται πως θα έχουμε σύντομα νέα για το νέο του μοντέλο, που ίσως κυκλοφορήσει ως ASUS ROG Ally 2. Η συσκευή κατάφερε να πιάσει τη μανία με τα φορητά gaming συστήματα νωρίς και έλαβε αρκετά θετικά σχόλια σε πολλαπλά επίπεδα. Η ASUS φαίνεται πως ετοιμάζεται για τον διάδοχό του και έχει ήδη προγραμματίσει ένα YouTube video στο κανάλι της με τίτλο «Το επόμενο ROG Ally έρχεται…».

Η προβολή του έχει προγραμματιστεί για τις 22.00 ώρα Ελλάδος και στην περιγραφή δεν αναφέρεται κάτι πιο συγκεκριμένο. Μένει να δούμε σε ποια επίπεδα θα βελτιώνεται το σύστημα και τι παραπάνω έρχεται να προσφέρει σε μια αγορά που περιμένει πως και πως νέα hardware στην συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*