Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε "Special Apple Event" για τις 7 Μαΐου

*
Έχοντας ξεκινήσει το 2024 με το λανσάρισμα του Vision Pro, η Apple ετοιμάζει ένα launch event για τον Μάιο. Οι προσκλήσεις που έχει ξεκινήσει να στέλνει η εταιρεία κάνουν λόγο για ένα “Special Apple Event” στις 7 Μαΐου που θα ξεκινήσει στις 17:00. Η εικόνα που συνοδεύει το κείμενο της πρόσκλησης δείχνει ένα Apple Pencil, κάτι που κάνει κάτι παραπάνω από προφανώς ότι στο επίκεντρο του ψηφιακού event θα βρίσκονται τα νέα iPads. Σύμφωνα με φήμες, το iPad Pro θα ανανεωθεί σημαντικά για πρώτη φορά μετά του 2021 και θα έρθει με οθόνη OLED μεγέθους 13'' για το μεγαλύτερο μοντέλο και νέα θέση για την camera στο μπροστά μέρος. Ίσως αποκαλυφθεί ένα νέο Apple Pencil και επανασχεδιασμενο Magic Keyboard από αλουμίνιο με μεγαλύτερο trackpad. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν νέα iPad Airs.

Apple’s event invite. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*