Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MasterKeys Pro: Νέα μηχανικά πληκτρολόγια από την Cooler Master

Η Cooler Master ανακοίνωσε μια σειρά νέων πληκτρολογίων για gamers. Το MasterKeys Pro L είναι η full-size πρόταση, ενώ οι χρήστες που ψάχνουν για κάτι πιο μαζεμένο μπορούν να στραφούν στο MasterKeys Pro S, την tenkeyless εκδοχή του. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα περισσότερα RGB πληκτρολόγια έρχονται είτε με φωτεινά LEDs ή με υψηλής ποιότητας διακόπτες. Αλλά με τα MasterKeys Pro L και Pro S, παίρνετε και τα δύο: τα φωτεινότερα LEDs και την καλύτερη tactile αίσθηση που πλέον έχουν αγαπήσει οι gamers. Η Cooler Master ανασχεδίασε πλήρως το εσωτερικό των MasterKeys για να φιλοξενούν τόσο τους Cherry MX διακόπτες, όσο και μεγαλύτερα, φωτεινότερα LEDs που μπορούν να αποδώσουν 16.7 εκατομμύρια χρώματα. Τα MasterKeys Pro L και Pro S υποστηρίζουν on-the-fly macros, πολλαπλά profile χρήσης και εύκολο στην χρήση software – όλα με μία κομψή, μινιμαλιστική προσέγγιση.



Τα MasterKeys Pro έρχονται με 100% αυθεντικούς Cherry MX διακόπτες. Επιλέξτε ανάμεσα σε red, brown, ή blue διακόπτες για να ταιριάξετε τις tactile προτιμήσεις σας. Διαθέτουν UV coating που παρέχει μια πολυτελή εμπειρία χρήσης ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα πλήκτρα σε πολύωρο gaming ώστε να μην ξεθωριάσουν οι χαρακτήρες ή να αλλοιωθεί το χρώμα στην πρόσοψη τους. Επιπλέον, το MasterKeys Pro L έρχεται με αποσπώμενο καλώδιο για ευκολία στις μετακινήσεις, ενώ τα κρυφά κανάλια στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου (διαθέσιμα μόνο στο MasterKeys Pro L) επιτρέπουν περιστροφή μέχρι και 180 μοίρες για καλύτερο cable management.

O 32-bit ARM επεξεργαστής επιτρέπει την αποθήκευση και αργότερα την αναπαραγωγή σύνθετων macros. Τέσσερα profile πλήκτρων προσφέρουν γρήγορο backlighting και macro recording χωρίς πονοκεφάλους, αφού δύνατε ο προγαμματισμός πολλάπών keystrokes σε ένα και μόνο πλήκτρο ή την αλλαγή φωτισμού ανά πλήκτρο με εύκολους συνδυασμούς.

Επίσης, βρίσκουμε και εδώ εύχρηστο software που επιτρέπει τον πειραματισμό με τα RGB χρώματα και τις ταχύτητες στα effects, όπως τα Color Wave, Star Effect και Rain Drop. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα gaming profiles τους για να τα μοιραστούν με την κοινότητα μέσω του software, ενώ είναι δυνατή η προσαρμογή και η αλλαγή των ρυθμίσεων on-the-fly. Tα MasterKeys Pro S και MasterKeys Pro L θα είναι σύντομα διαθέσιμα με προτεινόμενες τιμές λιανικής 139€ και 169€ αντίστοιχα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*