Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως και να έχουμε εντός της εβδομάδας αποκάλυψη του OLED iPad Pro, χωρίς Apple event

*
Η Apple ίσως να μην διοργανώσει κάποιο νέο event για τα OLED iPad Pro, αλλά να τα ξεφουρνίσει έτσι απότομα στο κοινό, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Κάτι τέτοιο αναφέρουν πρόσφατα ρεπορτάζ ανθρώπων που γνωρίζουν τα της Apple, με την αγορά να ξεροσταλιάζει για τα νέα iPad Pro εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, οι συσκευές έχουν καθυστερήσει αρκετές φορές και πλέον φαίνεται πως θα εμφανιστούν σύντομα και θα βγουν στα ράφια μέχρι τα τέλη του μήνα. Στο πλαίσιο των «ξερών» online ανακοινώσεων ίσως έχουμε και τα νέα M3 Mac.


Αν και ο Mark Gurman ανέφερε πως θα γίνει εκδήλωση για αυτά τα δύο νέα προϊόντα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι τέτοιο εγκαταλείφθηκε.

Έτσι, τις επόμενες ώρες θα υποδεχτούμε τα νέα OLED iPad Pro, δύο μοντέλα iPad Air με M2 chip, μια αναβαθμισμένη έκδοση του MacBook Air με M3 και ίσως και κάποια νέα χρώματα για τα iPhone 15. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*