Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τραγικός θάνατος για γυναίκα που έπεσε σε ενεργό ηφαίστειο, στην προσπάθεια να βγάλει την καλύτερη φωτογραφία

*
Στην προσπάθειά της να βγάλει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία σε ένα ενεργό ηφαίστειο στην Ινδονησία, τουρίστρια από την Κίνα έπεσε μέσα και βρήκε τραγικό θάνατο. Η 31χρονη Huang Lihong ταξίδεψε στην περιοχή Ijen, όπου και βρίσκονται διάφορα ενεργά ηφαίστεια που επισκέπτονται τουρίστες με τον αντίστοιχο οδηγό.

Ωστόσο, στην προσπάθειά της να βγάλει την καλύτερη δυνατή πόζα στην κορυφή ενός ηφαιστείου και να «πιάσει» το φαινόμενο της μπλε φωτιάς στο ηλιοβασίλεμα, έπεσε μέσα. Ο ντόπιος που ήταν οδηγός του ζευγαριού ανέφερε στις αρχές ότι δέχτηκε πολλαπλές προειδοποιήσεις από τον ίδιο και άλλους που ήταν μαζί για να κρατήσει αποστάσεις από το ηφαίστειο, αλλά τελικά έπεσε μέσα μετά από ένα απρόσεκτο βήμα. Η τελευταία της φωτογραφία κυκλοφορεί στα τοπικά ΜΕΕ, με την ίδια να ποζάρει με το πόδι υψωμένο σε πολύ κοντινή απόσταση από τα ενεργά ηφαίστεια.




Σημειώνεται, δε, πως οι διασώστες χρειάστηκαν περί τις 2 ώρες για να ανακτήσουν το σώμα της, που έπεσε στον κρατήρα από ύψος 75 μέτρων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*