Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει το τέλος του TikTok στις ΗΠΑ; Deadline 9 μηνών από την Βουλή των Αντιπροσώπων

*
Τελικά τα πράγματα για το TikTok παραμένουν δύσκολα στις ΗΠΑ και η γνωστή πλατφόρμα έχει μόλις 9 μήνες περιθώριο για να πάρει αποφάσεις και να μείνει ζωντανή στη χώρα. Νέο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων απαιτεί από την ByteDance να πουλήσει το μερίδιό της στο TikTok σε εταιρεία (οντότητα) με έδρα στις ΗΠΑ μέσα στο επόμενο 9μηνο, διαφορετικά θα απαγορευτεί η λειτουργία του εκεί.

Οι κυβερνώντας έχουν εκφράσει πολλάκις τους φόβους τους με τα δεδομένα που συλλέγει η κινεζική εταιρεία και το πόσο αυτή σχετίζεται με την κινεζική κυβέρνηση, ενώ υπάρχει και μεγάλη αγωνία στο κατά πόσο θα επηρεάσει τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές της χώρας η πλατφόρμα. Το νομοσχέδιο πήρε 360 ψήφους υπέρ και 58 κατά και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τα σχεδόν 150 εκατομμύρια Αμερικανών να χρησιμοποιούν το TikTok σχεδόν καθημερινά.


Το ποσό που εκτιμάται πως αξίζει το TikTok ξεπερνάει τα 50 δισεκατομμύρια και πιθανοί μνηστήρες θα μπορούσαν να είναι εταιρείες όπως οι Meta, Microsoft ή και Oracle. Μένει βέβαια να δούμε και τις προθέσεις της ίδιας της ByteDance… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*