Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημοφιλής streamer Ninja ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο δέρμα

*
Ο δημοφιλής streamer Ninja ανακοίνωσε στους fans και ακόλουθούς του πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο δέρμα. Ο γνωστός streamer και gamer Tyler Blevins αποκάλυψε πως στο πλαίσιο της ετήσιας επίσκεψής του στον δερματολόγο του εντόπισε μια κρεατοελιά στο κάτω μέρος του ποδιού. Ο γιατρός του του ζήτησε να την αφαιρέσει για να την ελέγξει και φαίνεται πως στη γύρω περιοχή εντοπίστηκε μελάνωμα που «πιάστηκε» στα πρώτα στάδιά του.

Ο ίδιος αναφέρει πως είναι ευγνώμων που το εντόπισε νωρίς και  πως θέλει με αυτήν του την περιπέτεια να προτρέψει τους πάντες να ελέγχονται τακτικά.


Οι γιατροί επισημαίνουν συνεχώς την ανάγκη τακτικών ελέγχων ακόμη και στο δέρμα, ειδικά αν εντοπιστούν σημάδια που αλλάζουν μορφή και ίσως μαρτυρούν κάτι που χρήζει ελέγχου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*