Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νόμος των ΗΠΑ η υποχρεώση της ByteDance να πουλήσει το TikTok

*
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden υπέγραψε το νομοσχέδιο που υποχρεώνει τη ByteDance να πουλήσει το TikTok, διαφορετικά θα αποκλειστεί από τη χώρα. Η εταιρεία έχει μπροστά της λιγότερο από εννέα μήνες για να το κάνεις και ο Αμερικανός πρόεδρος έχει το περιθώριο αν θέλει να δώσει παράταση προθεσμίας για ένα ακόμα τρίμηνο σε περίπτωση που υπάρξει πρόοδος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του TikTok, Alex Haurek, δήλωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να αμφισβητήσει το νόμο στα δικαστήρια, κάτι που θα μπορούσε τελικά να παρατείνει το χρονοδιάγραμμα εάν τα δικαστήρια καθυστερήσουν την επιβολή εν αναμονή της διευθέτησης. Παραμένει επίσης το ερώτημα πώς θα ανταποκριθεί η Κίνα και αν θα επέτρεπε στη ByteDance να πουλήσει το TikTok και, κυρίως, τον πολυπόθητο αλγόριθμό της που προσελκύει τους χρήστες να επιστρέφουν στην εφαρμογή.


"Καθώς συνεχίζουμε να αμφισβητούμε αυτή την αντισυνταγματική απαγόρευση, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και να καινοτομούμε για να διασφαλίσουμε ότι το TikTok θα παραμείνει ένας χώρος όπου οι Αμερικανοί όλων των κοινωνικών στρωμάτων μπορούν να έρθουν με ασφάλεια για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να βρουν χαρά και να εμπνευστούν", είπε ο Haurek.

"Δεν είναι λάθος, πρόκειται για απαγόρευση", είπε ο CEO του TikTok, Shou Chew, σε ένα video που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα, διαφωνώντας με τους ισχυρισμούς ορισμένων νομοθετών ότι θέλουν απλώς να τη δουν να αποσυνδέεται από την κινεζική ιδιοκτησία. "Απαγόρευση του TikTok και απαγόρευση για εσάς και τη φωνή σας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*