Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η έναρξη λειτουργία του Donkey Kong Country στο Super Nintendo World της Ιαπωνιας (video)

Η επέκταση του Donkey Kong Country στο Super Nintendo World της Universal Studios στην Ιαπωνία, δεν θα τηρήσει το ραντεβού της με τους fans. Η νεά αυτή περιοχή επρόκειτο να ανοίξει τις πύλες της αυτή την Άνοιξη, επεκτείνοντας την υπάρχουσαν έκταση του θεματικού πάρκου κατά 70%. Όμως μέσω ενός μηνύματος από τον επίσημο λογαρισμό της Universal Studios Japan στο X, επιβεβαιώθηκε η καθυστέρηση.

"Το Donkey Kong Country, το οποίο ήταν ως τώρα προγραμματισμένο να ξεκινήσει τη λειτουργία του την Άνοιξη του 2024, δεν θα ανοίξει τις πύλες του ως τα τέλη του 2024", αναφέρει η σύντομη ενημέρωση.


"Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε σε όσους περίμεναν. Θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία έναρξης και άλλες λεπτομέρειες μόλις αποφασιστούν".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*