Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ferrari αλλάζει το όνομα της ομάδας της στην Formula 1!

*
Η ομάδα της Ferrari στη Formula 1 αλλάζει όνομα από το Grand Prix του Μαϊάμι κι έπειτα! Η ιταλική ομάδα δεν θα αλλάξει μόνο χρώματα στο Μαϊάμι, αλλά προχωράει και σε μετονομασία, κατόπιν συμφωνίας με μεγάλο χορηγό, που δεν είναι άλλος από την HP.

Η γνωστή εταιρεία προϊόντων πληροφορικής θα εμπλέκεται πλέον κατά πολύ στην ονομασία της ομάδας που θα είναι από εδώ και στο εξής Scuderia Ferrari HP, με το branding αυτό να μεταφέρεται και στην ομάδα F1 Academy της Ferrari, αλλά και στην ομάδα των eSports της. Η CEO της Ferrari, Μπενεντέτο Βίνια σημείωσε πως στην HP η Ferrari είδε τις ίδιες αξίες με αυτές του ιδρυτή της ιταλικής εταιρείας και ανέφερε πως έχουν τις ίδιες αξίες.


Ο CEO της HP, Ενρίκε Λόρες συμπλήρωσε για το θέμα πως οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν στενά, μετά από μια πετυχημένη πορεία η κάθε μία στον κλάδο της. Πέραν της χορηγίας, η HP θα προσφέρει και υπηρεσίες και εξοπλισμό στην Ferrari.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*