Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενεργοποιούνται για όλους οι διαφημίσεις στο Start Μenu των Windows 11

*
Η Microsoft ξεκίνησε την ενεργοποίηση διαφημίσεων στο Start Μenu για όλους τους χρήστες των Windows 11, μετά τη διανομή του update KB5036980 για το λειτουργικό της σύστημα.

“Το τμήμα Recommended του Start Menu θα εμφανίζει μερικά apps του Microsoft Store. Αυτά τα apps προέρχονται από μια μικρή ομαδα συγκεκριμένων developers”, αναφέρει η εταιρεία. Οι διαφημίσεις αυτές έχουν ως σκοπό να διευκολύνουν τους χρήστες των Windows 11 στην ανακάλυψη περισσότερων χρήσιμων για αυτούς εφαρμογών, όφελος όμως θα έχουν και οι developers, τους οποίους η Microsoft προσπαθεί να δελεάσει για να δημιουργούν πιο πολλές εφαρμογές για τα Windows.


Πάντως μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις ή προτάσεις όπως τις αποκαλεί η Microsoft. Αν εγκαταστήσατε το KB5036980 update, η διαδρομή είναι: Settings > Personalization > Start και απενεργοποίηση της επιλογής “Show recommendations for tips, app promotions, and more”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*