Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανέπαφη έκδοση εισιτηρίου στα λεωφορεία του αεροδρομίου με κάρτα ή ψηφιακό πορτοφόλι

*
Η εξέλιξη των συστημάτων πληρωμών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την πλήρη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών και την ευκολία των επιβατών. Με την προσθήκη της δυνατότητας ανέπαφων πληρωμών, οι επιβάτες μπορούν πλέον να επιβιβάζονται γρήγορα και απλά, χρησιμοποιώντας τις τραπεζικές τους κάρτες ή τα ψηφιακά τους πορτοφόλια (Google Pay, Appla Pay). Αυτή η καινοτομία ενισχύει την ασφάλεια και την αποδοτικότητα των συναλλαγών, μειώνοντας τον χρόνο αναμονής και την ανάγκη για ρευστό. Η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε με τα λεωφορεία Express που κινούνται από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνων (Χ93, Χ95, Χ96, Χ97).και επεκτείνεται σταδιακά σε όλα τα μέσα μεταφοράς, αναμένεται να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη και σύγχρονη εμπειρία στους χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τις Συγκοινωνίες των Αθηνών να προχωρούν με ταχύτητα προς το μέλλον, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες τους και προσφέροντας στους πολίτες μια πιο άνετη και αποδοτική καθημερινότητα.

Πλέον περνάτε την κάρτα σας- ψηφιακή ή πιστωτική- από το ακυρωτικό μηχάνημα, τόσο απλά και έχετε το εισιτήριο που θέλευε. Με αυτή την καινοτομία, οι επιβάτες απολαμβάνουν μια πιο άνετη και απρόσκοπτη εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η ανάγκη για φυσικά εισιτήρια, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η δυνατότητα αυτή ενισχύει την ασφάλεια και την ευκολία, καθώς οι επιβάτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την αγορά εισιτηρίων ή την αναζήτηση μετρητών.


Με την προσθήκη των ανέπαφων πληρωμών, η Αθήνα καθίσταται πρότυπο για άλλες πόλεις που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και να προσφέρουν μια πιο ευχάριστη εμπειρία στους πολίτες τους. Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της πόλης για καινοτομία και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*