Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Prodigio: Η πρώτη connected μηχανή Nespresso

Η Nespresso σκοπεύει να ενθουσιάσει τους aficionados του καφέ με την πρώτη της μηχανή καφέ που είναι συνδεδεμένη με smartphone. Η νέα μηχανή καφέ Prodigio είναι πολύ περισσότερα από μία νέα μηχανή καφέ, δίνοντας στον κάτοχό της τη δυνατότητα να ετοιμάζει τον καφέ του από μακριά, να ενημερώνεται όταν τελειώνουν οι αγαπημένες του εκλεκτές ποικιλίες, καθώς και να λαμβάνει ειδοποίηση όταν η μηχανή χρειάζεται καθαρισμό καθαλατώσεων ή όταν είναι γεμάτος ο κάδος καψουλών.



Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth Smart, η μηχανή Nespresso Prodigio συνδέεται με την εφαρμογή Nespresso για smartphones, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του χρήστη. Με το άγγιγμα λίγων κουμπιών της εφαρμογής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρασκευάσουν οποιαδήποτε από τις 23 Εκλεκτές Ποικιλίες Καφέ Nespresso από την άνεση του καναπέ τους, απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπειρία καφέ. Η "έξυπνη" μηχανή κάνει τη ζωή του χρήστη ευκολότερη, καθώς προσφέρει:

- Παραγγελία καψουλών καφέ
- Αυτόματη εκχύλιση σε δεδομένη χρονική στιγμή
- Αυτόματη απενεργοποίηση
- Υπενθύμιση αφαίρεσης καθαλατώσεων
- Παραγγελία σετ καθαρισμού καθαλατώσεων
- Ειδοποίηση για γεμάτο κάδο καψουλών
- Ειδοποίηση άδειου δοχείου νερού
- Ειδοποιήσεις σφάλματος και συντήρησης

Όλες οι ενημερώσεις για τις παραπάνω υπηρεσίες στέλνονται απευθείας στη συνδεδεμένη εφαρμογή Nespresso για smartphones. Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να ετοιμάσετε τις αγαπημένες σας Εκλεκτές Ποικιλίες Καφέ Nespresso, ώστε να έχετε τον απαραίτητο χρόνο να βυθιστείτε στη γαλήνη μιας υπέροχης στιγμής καφέ espresso. Δείτε μια παρουσίαση της Nespresso Prodigion από την εκπομπή Try Me με τον Δημήτρη Καρέτσο και τη Μαντώ Γαστεράτου.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*