Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nike HyperAdapt 1.0, τα αθλητικά που δένονται μόνα τους

Οι fans της σειράς Back to the Future θα θυμούνται σίγουρα τα αθλητικά που φορούσε ο Marty McFly (Michael J. Fox) στη δεύτερη ταινία (1989) και τα οποία δένονταν μόνα τους. Δεν υπάρχουν λίγοι δε που έχουν φανταστεί κάτι τέτοιο και δεν επιθυμούσαν να το δουν να γίνεται πραγματικότητα. Η Nike αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό το πολύ ενδιαφέρον project και ανακοίνωσε τα Nike HyperAdapt 1.0. Ο λόγος για τα πρώτα αθλητικά παπούτσια προπόνησης που δένονται μόνα τους. Όπως δήλωσε ο John Hoke (Nike’s design Vice President), στο εσωτερικό του παπουτσιού βρίσκονται μικροσκοπικές ηλεκτροκίνητες τροχαλίες, οι οποίες σφίγγουν το παπούτσι στο πόδι του χρήστη μόλις αντιληφθούν το βάρος ή τη θέση του ποδιού που έχει «κάτσει» πάνω στη σόλα.



Ο χρήστης έχει πάντα τη δυνατότητα να χαλαρώσει ή να σφίξει περισσότερο το «δέσιμο» με ένα ειδικό πλήκτρο στην αριστερή πλευρά του παπουτσιού, κρατώντας το πατημένο για 2 δευτερόλεπτα. Η Nike κοιτάει ήδη μάλιστα το επόμενο βήμα, βελτιώνοντας την ανταπόκριση του συστήματος HyperAdapt, βάσει των βιομετρικών ενδείξεων του χρήστη. Τα Nike HyperAdapt 1.0 θα λειτουργούν με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που θα διαρκεί περί τις δύο εβδομάδες με μία απλή φόρτισης, ενώ θα διατεθούν στα καταστήματα σε τρία χρώματα. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να εγγραφούν στην ειδική ιστοσελίδα της Nike https://www.nike.com/events-registration/event?id=41059&code=summit, έτσι ώστε να ενημερωθούν για τη στιγμή που αυτά θα γίνουν διαθέσιμα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*