Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα εκθέματα του Star Wars: Tribute Art Show

Ο Πόλεμος των Άστρων ξεκίνησε την παρουσία του στην Αθήνα αρκετά νωρίτερα, αφού η Δύναμη ξύπνησε μέσα από το κτίριο του Ρομάντσο. Ο λόγος για το Star Wars: Tribute Art Show, ένα show εμπνευσμένο από τον κόσμο και τους ήρωες των τριλογιών Star Wars, μέσα από τη ματιά μερικών από τους πιο ενδιαφέροντες Έλληνες καλλιτέχνες του σήμερα. Εικονογράφοι, comic artists, set designers, tattoo artists, γραφίστες, street artists και screen printers (Μιχάλης Διαλυνάς, TOMEK, TASMAR, Τάσος Παπαϊωάννου, Κώστας Θεοχάρης, SergioKotsovoulos,Γιάννης Rubus Ρουμπούλιας, Dark Side Society Tattoo, Tind Silkscreen, MAMA Silkscreen,Fuzz Ink, Junkart Illustration, Out Of Tape, Σταύρος Δάμος, Νίκος Δερβίσης (KID FLICKS), Frank Daniels, Σταύρος Κιουτσιούκης, Αγγελική Σαλαμαλίκη, Πάνος Καμουλάκος, Σιαδώρα Παπαθεοδώρου, Stef Leppard) προσφέρουν αποκλειστικό έργο και τη δική τους οπτική γύρω από το σύμπαν των ταινιών Star Wars. H έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 22.00 το βράδυ και μπορείτε να την επισκεφθείτε στο κτίριο του Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5). Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ρίξτε μια ματιά στα εκθέματα που θα βρείτε στην έκθεση και αν έχετε χρόνο, μην χάσετε την ευκαιρία να την επισκεφθείτε!

















 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*