Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spacey Unmasked: Ντοκιμαντέρ για τον ηθοποιό Kevin Spacey, μετά την αθώωσή του (video)

Στις 6 και 7 Μαιου θα κάνει πρεμιέρα στο βρετανικό Channel 4 το ντοκιμαντέρ Spacey Unmasked, που αποτελείται από δύο μέρη και επικεντρώνεται στην καριέρα του ηθοποιού Kevin Spacey και τις κατηγορίες εναντίον του περί σεξουαλικής κακοποίησης. Σκηνοθετεί η Katherine Haywood, που βρίσκεται επίσης στην ομάδα των παραγωγών, μαζί με τη Dorothy Byrne και τον Mike Lerner.

Παράλληλα με μια ματιά στη ζωή και την καριέρα του Spacey, το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με πολλούς ανθρώπους που δεν συνδέονται με αυτήν την υπόθεση και μιλάνε για τις εμπειρίες τους με τον Kevin Spacey. Σχεδόν όλοι δεν είχαν μιλήσει για τον Spacey στο παρελθόν. Επιπλέον, υπάρχει υλικό αρχείου που δεν έχει προβληθεί ποτέ και συνεντεύξεις με ηθοποιούς.


Η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα το 2017 όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση του 14χρονου Anthony Rapp το 1986. Ακολούθησαν περισσότερες καταγγελίες και μετά από αυτό, στο Netflix να κόψει τους δεσμούς με τον Spacey για την ταινία Gore και τον "αφαίρεσε" από την τελευταία σεζόν της σειράς House of Cards.

Πριν μερικούς μήνες, βρετανικό δικαστήριο έκρινε τον Spacey αθώο για εννέα κατηγορίες που αφορούσαν σεξουαλική επίθεση, άσεμνη επίθεση και πρόκληση διεισδυτικής σεξουαλικής δραστηριότητας.

Τέλος, το περασμένο έτος, αμερικανικό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο Spacey δεν επιτέθηκε σεξουαλικά στον ηθοποιό Anthony Rapp.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*