Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο βραβευμένος με Oscar J.K. Simmons πρωταγωνιστεί στο θρίλερ You Can’t Run Forever (trailer)

H Lionsgate αποκάλυψε το επίσημο trailer της ταινίας θρίλερ You Can’t Run Forever, όπου πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός J.K. Simmons.

"Στην ταινία, η Miranda, μια νεαρή γυναίκα που ήδη υποφέρει από οξύ άγχος λόγω μιας τραγωδίας του παρελθόντος, αντιμετωπίζει έναν νέο τρόμο όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος την επιλέγει ως τον επόμενο στόχο του. Σε ένα οδυνηρό κυνήγι μέσα στο δάσος, η Miranda βρίσκει τη δύναμη που ποτέ δεν ήξερε ότι είχε, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από τον δολοφόνο που την ακολουθεί. Είναι ένα ανατριχιαστικό θρίλερ για τη δύναμη της οικογένειας και την εκπληκτική δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος", αναφέρει η σύνοψη.


Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Μαΐου 2024 και συμπρωταγωνιστούν οι: Fernanda Urrejola, Allen Leech, Isabelle Anaya, Graham Patrick Martin και Olivia Simmons.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*