Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Αύξηση συνδρομητών και εσόδων μετά την απαγόρευση της κοινής χρήσης κωδικών

*
Τα νούμερα του Netflix το πρώτο τρίμηνο του 2024 ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία πρόσθεσε 9,33 εκ. συνδρομητές, με τον συνολικό αριθμός τους να φτάνει πλέον τους 269,6 εκ. Σημειώνεται ότι το τέταρτο τρίμηνο του 2023, είχαν προστεθεί επιπλέον 13,1 χρήστες. Οι εκτιμήσεις ήταν ότι το πρώτο τρίμηνιο του τρέχοντος έτους οι νέες συνδρομές θα ήταν περίπου 3,93 εκ. και το συνολό των χρηστών θα έφτανε τα 264,21 εκ. Τελικά, οι επιδόσεις στον τομέα αυτό ήταν υπερδιπλάσεις σε σχέση με τις προηγούμενες προβλέψεις.

Από τα 9,33 εκ. των νέων χρηστών, οι 2,53 εκ.προέρχονται από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, οι 2,92 από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, οι 1,72 εκ.από τη Λατινική Αμερική και τέλος οι 2,16 εκ. από την Ασία και τις περιοχές του Ειρηνικού.


Την ίδια περίοδο, τα έσοδα του Netflix ανήλθαν σε $9.37 δισ. αυξημένα κατά 15% από έτος σε έτος.

Παραγωγές όπως το Avatar: The Last Airbender”, το “3 Body Problem”, το “The Gentleman”, το “Love Is Blind”, το “Fool Me Once”, το “Griselda”, το “Mea Culpa” και το “Damsel” είναι αυτές που σύμφωνα με το Variety οδήγησαν σε αυτές τις επιδόσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*