Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημοσιεύθηκε το teaser trailer του biopic Senna που έρχεται στο Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser trailer για την επερχόμενη βιογραφική δραματική σειρά για τη ζωή του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 Ayrton Senna, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό ατύχημα κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο το 1994.

Στο βίντεο βλέπουμε για πρώτη φορά τον Gabriel Leone (Ferrari) καθώς ο υποδύεται τον βραβευμένο Βραζιλιάνο οδηγό αγώνων. Παρέχει επίσης μια σύντομη ματιά στην πορεία του μέχρι να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αργότερα φέτος.


«Κατά τη διάρκεια έξι επεισοδίων, το Senna θα απεικονίσει, για πρώτη φορά, το ταξίδι της υπέρβασης των εμποδίων, τα σκαμπανεβάσματα, τις χαρές και τις λύπες του Ayrton, εξερευνώντας την προσωπικότητα και τις προσωπικές του σχέσεις. Αφετηρία θα είναι η αρχή της αγωνιστικής καριέρας του τρεις φορές πρωταθλητή της Formula 1, όταν μετακόμισε στην Αγγλία για να αγωνιστεί στη Formula Ford, μέχρι το τραγικό ατύχημα στην Ίμολα της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Σαν Μαρίνο», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Τη σκηνοθεσία του Senna έχουν αναλάβει οι Vicente Amorim και Júlia Rezende, με τον Amorim να εκτελεί και χρέη επικεφαλής. Η δημιουργική ομάδα περιλαμβάνει επίσης τον επικεφαλής σεναριογράφο Gustavo Bragança, μαζί με τους παραγωγούς Fabiano Gullane και Caio Gullane. Εκτός από τον Leone, στη μίνι σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Pâmela Tomé, Matt Mella, Patrick Kennedy, Gabriel Louchard ως Galvão Bueno, Alice Wegmann, Camila Márdila, Christian Malheiros, Hugo Bonemer, Julia Foti, Marco Ricca, Susana Ribeiro, Kaya Scodelario, Arnaud Viard, Joe Hurst, Johannes Heinrichs, Keisuke Hoashi, Leon Ockenden, Richard Clothier, Steven Mackintosh και Tom Mannion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*