Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο David Kim του StarCraft 2 υπόσχεται ανακοινώσεις για νέο RTS στο Summer Game Fest (video)

*
Ο David Kim που εργάστηκε ως επικεφαλής στο κομμάτι multiplayer του StarCraft 2 υπόσχεται σύντομα ανακοινώσεις για το νέο του project. Ο ίδιος αποκάλυψε μέσω video πως έφτιαξε ένα νέο game studio και πως το πρώτο του RTS game θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο Summer Game Fest, τον Ιούνιο στο Los Angeles.

Η ομάδα του θα ονομάζεται Uncapped Games και θα έχει έδρα στην Καλιφόρνια, έχοντας μαζί του αρκετούς developers από κλασικά games της κατηγορίας, όπως τα StarCraft, Warcraft, Dawn of War και Company of Heroes. Στο νέο video που δημοσίευσε αναφέρει πως το game του θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό απ’ ότι στο παρελθόν και πως οι παίκτες θα βρουν πιο γρήγορο ρυθμό και μεγαλύτερης κλίμακας μάχες.


Περισσότερα θα μάθουμε λοιπόν στις 7 Ιουνίου και στο επερχόμενο live stream για το μεγάλο event του καλοκαιριού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*