Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Sony επιστρέφει στα handhelds, με νέο PlayStation Portable

*
Υπάρχει το ενδεχόμενο, η Sony να επισρέφει στην αγορά των handhelds, με νέο PlayStation Portable, το οποίο θα δύναται να τρέξει τίτλους του PlayStation 4. Το ρεπορτάζ αυτό, έρχεται από τον ρώσο δημοσιογράφο Anton Logvinov, ο οποίος είχε διαρρεύσει την τότε φήμη πως τα παιχνίδια της Sony θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν και σε PC, χρόνια πριν αυτό ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία.

Ο ίδιος τώρα, αποκάλυψε πως ο ιαπωνικός κολοσσός εργάζεται σε ένα νέο PSP για τίτλους του PS4. Δυστυχώς, φαίνεται πως το σύστημα θα εκκινήσει με παιχνίδια τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στο PC μέσω Steam, άρα και μέσω SteamDeck, οπότε ενδεχομένως να υπάρχει σκεπτικισμός γύρω από τις ικανότητες της συσκευής.


Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε τις λέξεις “Sony” και “handheld” στην ίδια πρόταση. Τον Φεβρουάριο του 2024, το κανάλι Moore’s Law is Dead μίλησε για ένα νέο σύστημα, με custom AMD APU, σχεδιασμένο για συμβατότητα με τίτλους PS4 και PS5. Ενώ υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για την ίδια συσκευή, ο Anton Logvinov δεν ανέφερε κάτι για τίτλους του PS5.

Με την τεράστια επιτυχία συσκευών όπως Nintendo Switch και Steam Deck, συνδυαστικά και με την επιτυχία του πιο πρόσφατου PlayStation Portal, μια τέτοια κίνηση δεν φαντάζει ιδιαίτερα παράξενη από πλευράς Sony. Φυσικά, όπως πάντα, διαβάζετε αυτό το άρθρο με επιφύλαξη μέχρι να έρθει μια επίσημη πληροφορία από την Sony. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*