Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφαιρείται το Horizon: Zero Dawn από το Game Catalog του PS Plus

*
Αργότερα μέσα στον Μάιο, ένας first-party τίτλος της Sony θα αφαιρεθεί από την βιβλιοθήκη παιχνιδιών που προσφέρεται στους συνδρομητές PlayStation Plus Extra και Premium.

Η πληροφορία έρχεται από την πλέον επίσημη πηγή, την καταχώριση του παιχνιδιού στην ιστοσελίδα του PlayStation Store.


Πρόκειται για το Horizon: Zero Dawn της Guerrilla Games, που κυκλοφόρησε αρχικά το 2016 για PlayStation 4. Λίγα χρόνια αργότερα, διατέθηκε μια δωρεάν αναβάθμιση για κατόχους του παιχνιδιού που παίζουν σε PlayStation 5, αυξάνοντας τον ρυθμό καρέ από 30fps σε 60fps. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, δίνοντας νέα πνοή στο παιχνίδι.

Από τις 21 Μαΐου και ύστερα, το Horizon: Zero Dawn δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην βιβλιοθήκη τίτλων του PlayStation Plus Extra, όμως η λογική λέει πως δεν θα αφαιρεθεί από τα ψηφιακά ράφια του PlayStation Store – δεν υπήρξε τέτοια ενημέρωση κι ούτε έχουμε λόγο να το πιστεύουμε.
Αυτό που ίσως συμβεί, είναι μια κυκλοφορία του τίτλου ανακατασκευασμένου για PlayStation 5, όπως συνέβη με το The Last of Us και The Last Of Us Part II στο πρόσφατο παρελθόν. Δεδομένης της καλής απόδοσης που είχε το παιχνίδι μέσω της δωρεάν αναβάθμισης, ενδεχομένως η Sony να χωρέσει οπτικές (ή άλλες) βελτιώσεις σε μια νέα έκδοση και να κυκλοφορήσει ξανά το παιχνίδι, οπότε η προώθηση της απλής έκδοσης για PS4 σε κατόχους PS5 μέσω της συνδρομής να μην βγάζει νόημα.

Όλα αυτά είναι εικασίες, βέβαια, και το μοναδικό γεγονός είναι πως σε τρεις εβδομάδες το παιχνίδι δεν θα προσφέρεται μέσω PS Plus Extra και κατ’ επέκταση, όσοι δεν το έχουν αγορασμένο δεν θα μπορούν να παίξουν διατηρώντας απλά τη συνδρομή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Guerrilla Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*